Jesenske boje su lijepe, zato nije čudno da je jesen mnogima najljepše godišnje doba.

Iskoristite popust na dioptrijske okvire jesenskih boja, crvene i smeđe. I to 50% pri kupnji kompletnih naočala. I traje sve dok traje i jesen!

Ova jesen je prava prilika da povoljno nabavite kvalitetne dioptrijske naočale u boji koju ste možda već dugo željeli. Crvenoj ili smeđoj.

Podrazumijeva se, stručna kontrola vida je uključena u cijenu. Kao i jamstva na izradu i prilagodbu na progresivne naočale.

Dobro je znati da se popust primjenjuje na postojeće cijene, koje nismo mijenjali treću godinu zaredom. Dok svi dižu cijene, kod nas vaš novac nije izgubio na vrijednosti.

Ponosni smo na veliki broj naših zadovoljnih korisnika koji nam se radu vraćaju i rado nas preporučuju obitelji i znancima.

Crveni okviri

Crveni okviri su uvijek moderni i pravi izbor kada želimo da nam naočale podignu i osvježe izgled. A to želimo uvijek, zar ne? Pored toga pomalo su i zavodnički, nesputani i “vruči”, baš kao što ste vi. Vi i lijepi crveni okvir – krasan par! Ove ćete jeseni s lijepim crvenim naočalama sigurno zagrijati ozračje oko sebe, čak i više nego inače!

Crvenih okvira ima u svim vrstama materijala, nijanski i oblika. Sigurno možemo pronaći jedan koji najviše odgovara obliku vašeg lica i vašem stilu.

Smeđi okviri

Kad želimo naočale koje nam daju izgled blage ozbiljnosti, klasike i topline, smeđi okvir je često pravi izbor. Neovisno radi li se o ženskom ili muškom licu. Ponekad nam se čini da su smeđe naočale dosadne, ali samo dok ih sami ne isprobamo na svom licu. Tada osjećaj ugodnog iznenađenja nije rijetkost, upravo suprotno. Ove jeseni hrabro u smeđe!

I smeđih okvira ima u svim varijantama materijala, nijansi i oblika. Vaš idealni smeđi okvir već postoji, vjerujemo da je kod nas. Pronađimo ga zajedno!

Screenshot bonus

Napravite screenshot ove stranice na svom mobilnom uređaju (popucali zaslon nije problem😀) i ostvarite i 10% popusta na naočalne leće koje se ugrađuju u vaš novi crveni ili smeđi okvir!

Optika Vidimo, Zagreb, Pakoštanska 3a

 

 

Javite nam se za termin besplatne stručne kontrole vida na

01 3010243

091 5096072, Mladen

Dobrodošli!