O nama

Optika Vidimo je tvrtka za pružanje usluga korekcije vidne oštrine, izrade i prodaje korekcijskih naočala. Optika je otvorena u travnju 2019. godine na lokaciji pored jarunskog placa što je čini lako dostupnom, naročito stanovnicima četvrti Knežija, Jarun, Srednjaci i Vrbani. Lokacija je odabrana kako bi se stanovnicima spomenutijh četvrti povećala ponuda prvenstveno korekcijskih naočala ali i mogućnost brzog i stručnog utvrđivanja i korekcije vidne oštrine.

Osnivač tvrtke je Mladen Bastašić, prvostupnik inženjer optometrije i optičar, s velikim iskustvom u struci stečenim dugogodišnjim uspješnim radom u najvećim hrvatskim optičarskim tvrtkama s mnogo zadovoljnih klijenata koji su vremenom postali stalni korisnici, šireći dobar glas i rado dovodeći i članove svojih obitelji i prijatelje.

Glavna razlika između velikih optika i Optike Vidimo što kod nas ne postoji pritisak da se stalno povećavaju prodaja i zarada neovisno o stvarnim potrebama klijenata, nego je cilj da se klijentima ponudi kvaliteta po povoljnim cijenama i takav asortiman naočalnih okvira i stakala (naočalnih leća) koji će omogućiti svakom klijentu da dobije najveću upotrebnu i estetsku vrijednost za plaćeni iznos. Optika Vidimo je uspješna samo dijelom onoliko koliko je ostvareno prodaje, a puno više onoliko koliko je osvojeno zadovoljnih osmjeha i preporuka drugim ljudima.

Ukratko, kad vam se čini da ne vidite dobro, dođete do nas i mi vam sredimo vid uz naknadu koja neće biti uzrok lošeg sna.